Din pålitelige partner på møbeltransport

Alle som har vært med på å bære en sofa opp fire etasjer i en gammel bygård uten heis vet at det å transportere møbler kan være utfordrende.

Møbeltransport

Møbler kommer i alle former og fasonger. De er ofte tunge og uhåndterligere, og har som regel høy verdi. Dette stiller særskilte krav til frakt og levering, og bør håndteres av personer med riktig kompetanse og erfaring.

Stort nettverk av kompetente aktører

Fraktbestilling har lang erfaring med møbelleveranser, både for bedrifter og til privatpersoner. 

Vi har et stort nettverk av kompetente transportfirmaer som transporterer møbler rundt om i hele Norge, og har lagt ned både tid og ressurser i å finne de beste samarbeidspartnerne for å sikre at dine møbler blir hentet, fraktet og levert til dine kunder til rett tid – og i perfekt stand.

Trygg og pålitelig levering

Bilene vi bruker for å frakte og levere møbler er utstyrt med tepper, lastestropper og alt annet som behøves for å sikre at dine møbler behandles på en trygg og forsiktig måte.

Alle møbler er forsvarlig sikret under transporten, og våre erfarne ansatte sørger for at leveransen skjer uten skader og andre problemer.

Bilene våre er i tillegg utstyrt med alt nødvendig monterings- og installasjonsutstyr – og vi kan derfor tilby dette som tilleggstjenester.

Transport av møbler med Fraktbestilling.no

Når du velger vår møbeltjeneste kan kundene dine selv velge når de ønsker å få varen levert. Når vi mottar bestillingen sender vi ut en melding til mottaker, slik at de kan velge en dato og et tidspunkt som passer for dem.

Som en del av tilbudet vil vår sjåfør bære inn møblene sammen med mottaker, dersom det ikke er bestilt innbæring med to mann. Dette er en av flere tilleggstjenester vi tilbyr.

Kontakt oss for mer informasjon

Tilleggstjenester

Innbæring med to mann
Retur
Montering
Retur av emballasje

Vær sikker på at møblene dine blir levert av personer med riktig kompetanse og erfaring.

Bli kunde